Κύριε Πρύτανη,

Αιφνιδιαστήκαμε δυσάρεστα από τα σχόλια μέλους του καθηγητικού σας προσωπικού, συγκεκριμένα του κ. Ευάγγελου Μαρκόπουλου ο οποίος διδάσκει το μάθημα Τεχνοκρατική Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων στο εκπαιδευτικό σας ίδρυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς του έχετε εξασφαλίσει πως οι φοιτητές του στο αμφιθέατρο θα είναι εσαεί και αποκλειστικά πολίτες της λευκής φυλής, χωρίς προσμίξεις και άλλες ατέλειες δεδομένης της ξενοφοβικής ευαισθησίας που τον διακατέχει και λόγω των ρατσιστικών θέσεων που εκφράζει. Χαιρόμαστε που το Πανεπιστήμιο σας διατηρώντας τη μακρά δημοκρατική παράδοση της χώρας σας η οποία πηγάζει από το «Χάμπεας Κόρπους» και τη «Μάγκνα Χάρτα» δίνει το δικαίωμα σε αυτόν τον άριστο εκπρόσωπο της εκπαιδευτικής κοινότητας να ασκεί το θεάρεστο έργο του.

Προφανώς δεν ομιλείτε την ελληνική και άρα δεν γνωρίζετε το περιεχόμενο των αναρτήσεων του στα κοινωνικά δίκτυα. Φανταζόμαστε ωστόσο ότι όλο και κάποιο συμπατριωτάκι του θα εκπαιδεύεται στο Ίδρυμα σας το οποίο θα ήταν σε θέση να μεταφράσει για εσάς τα κείμενα του. Εσείς προσωπικά κ. Πρύτανη ως γνήσιος πνευματικός απόγονος του Κρόμγουελ θα εκτιμήσετε βαθύτατα τις βαθυστόχαστες σκέψεις του επί της ελληνικής ιστορίας, τους Έλληνες κληρικούς, τους στρατιωτικούς και κυρίως για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Κύριε Πρύτανη σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας γιατί υιοθετήσατε τον κ. Μαρκόπουλο. Αποφύγαμε τοιουτοτρόπως να τον συμπεριλάβουμε στο δικό μας πανεπιστημιακό δυναμικό. Διερωτώμεθα απλώς αν, για δημοκρατικούς λόγους φυσικά, δίνετε το δικαίωμα στο εκπαιδευτικό σας προσωπικό να προσβάλει με τόση άνεση τα ιστορικά κεκτημένα του Ηνωμένου Βασιλείου. Τι θα λέγατε φερ’ ειπείν αν κάποιος έλληνας καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών χαρακτήριζε τον Δήμαρχο του Λονδίνου «μελαμψό που μας έχει ζαλίσει με τις θεωρίες του και μας γράφει στους όρχεις του διότι φέρθηκε αντεθνικά καθότι αρνήθηκε να συμμετάσχει ως επίτιμος πρόεδρος στην διεθνή επιτροπή τάδε». Θα χαρακτηρίζατε προφανώς τον Έλληνα καθηγητή ρατσιστή, προσβλητικό, ακροδεξιό, ξενόφοβο και πρόστυχο ενδεχομένως. Ευτυχώς που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πανεπιστημιακός στην Ελλάδα που έχει σχολιάσει με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς πρόσωπα που εκτιμά η βρετανική κοινωνία. Αυτά επί του παρόντος. Σας ευχόμεθα καλή τύχη διότι θα την χρειαστείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης