Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί σε γειτονιά της περιοχής.

Μια μητέρα 63 ετών και ο 27χρονος γιος βρήκαν τραγικό θάνατο όταν λίγο πριν τις 09.00 το πρωί, έπεσαν από το μπαλκόνι διαμερίσματος 5ου ορόφου που διέμεναν, στην οδό Σαμαρτζή 59, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν δραματικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο 27χρονος γιος της άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς από το 2011 της είχε κοπεί η αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια η 63χρονη μητέρα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο.

Αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας ήταν η κ. Μαρία, γειτόνισσα της 63χρονης γυναίκας, η οποία ανέφερε: «Έσκυψα κάτω από την πολυκατοικία και είδα το παλικαράκι με τα γυαλιά πεσμένο ανάσκελα και δίπλα την μητέρα του, η οποία ήταν νεκρή».

Πηγή: eviazoom.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης