Δεν υπαναχωρούν από τις θέσεις και τις διεκδικήσεις τους οι αγρότες του Νομού Ημαθίας, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους στα μπλόκα, συνεχίζουν με την ίδια δυναμική τις… εναλλακτικές τους δράσεις, τις οποίες μάλιστα διαμηνύουν ότι θα κλιμακώσουν.

«Ξεκαθαρίζουμε ότι θα σκληρύνουμε τη στάση μας, και όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, όσο πλησιάζει η ώρα κατάθεσης των νομοσχεδίων του ασφαλιστικού και φορολογικού στη Βουλή για ψήφιση» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Μεσσαλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα κάνουμε πίσω. Δουλεύουμε για την ενδυνάμωση και κάθαρση του αγροτικού κινήματος σε συνεργασία με άλλους του κλάδου σε όλη την Ελλάδα και στόχος μας είναι ενωμένοι να καταστείλουμε τις προσπάθειες που επιχειρούνται για τον αφανισμό του πρωτογενούς τομέα» πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα της σημερινής κινητοποίησης των αγροτών περιλαμβάνει κάθοδο με τρακτέρ στην πόλη της Βέροιας, με πρώτη στάση το κτήριο της εφορίας στις 11.00, υπηρεσία την οποία και προτίθενται να αποκλείσουν συμβολικά, επιδίδοντας ψήφισμα διαμαρτυρίας στην προϊσταμένη.

Στη συνέχεια, αφού γίνει πορεία με τα τρακτέρ στην πόλη της Βέροιας, τα 100 τρακτέρ που αναμένεται να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση θα μεταβούν στο πολιτικό γραφείο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ευφροσύνης Καρασαλίδου, Γιώργου Ουρσουζίδη και Χρήστου Αντωνίου, στους οποίους θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, αλλά και θα τους καλέσουν να τοποθετηθούν δημόσια για το τι θα πράξουν στην κρίσιμη ημερομηνία ψήφισης των νομοσχεδίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν τα νομοσχέδια, υπογράφουν το τέλος του πρωτογενούς τομέα και στο πλαίσιο αυτό τους ξεκαθαρίζουμε ότι θα είναι ανεπιθύμητοι στον νομό» επισήμανε ο κ. Μεσσαλάς.

Τελευταίος σταθμός των αγροτών του Νομού Ημαθίας θα είναι το κτήριο της αντιπεριφέρειας, όπου και θα κατατεθεί ψήφισμα στον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης