Μικρή άνοδο θα σημειώσει σήμερα η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένονται σποραδικές βροχές στα δυτικά και μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά τις μεσημεριανές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης