Η αδελφή του Λευτέρη Καλομοίρη δεν μπορούσε να κρύψει τον αβάσταχτο πόνο της για την απώλεια του αδερφού της στο διπλό φονικό στα Ανώγεια που συγκλονίζει την Κρήτη, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ.

«Πώς έγινε; Ναι, μακάρι να ‘ξερα», είπε και απάντησε ότι δεν υπήρχε προηγούμενη αντιπαράθεση στις δύο οικογένειες. «Όχι, όχι, όχι. Μα πολύ φιλήσυχος ο Λευτέρης. Δεν ήξερε, μόνο μαντινάδες να βγάζει κι αθώος ήταν, ποτέ δεν τσακώθηκε με κανέναν. Ήταν πολύ καλός, πολύ φιλήσυχος άνθρωπος… Μόνο να βγάζει μαντινάδες και να χορεύει, να διδάσκει παιδιά και δάσκαλος και όλα.  Δεν ήξερε πότε το κακό, δεν πάτησε μυρμήγκι ποτέ. Την οικογένειά του, τρία κορίτσια, δυο αγόρια, πολύ καλά παιδιά, τώρα όλα διαλύθηκαν». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκλονίζει η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη

Στην εκπομπή μίλησε και η κόρη του 63χρονου, η οποία τόνισε πως η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Να σου πω την αλήθεια, αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν άδικο όλο αυτό, άδικο. Ο πατέρας μου έφυγε άδικα.  Ήταν άδικο και για τους δύο, έφυγαν δυο ψυχές άδικα και για τον κάθε άνθρωπο που φεύγει με αυτόν τον τρόπο. Αυτό έχω να πω. Το μόνο που έχω να πω για τον πατέρα μου, ήταν ένας άνθρωπος έντιμος, ηθικός, αγαπητός στον κόσμο. Όσοι τον γνώρισαν ξέρουν ότι θυσιάστηκε για το παιδί του», τονίζει φανερά συγκλονισμένη.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στ’ Ανώγεια – Φόβοι για βεντέτα

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στην Κρήτη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης