Η δεύτερη πεζοπορία είναι γεγονός! Σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Βρυσών ξεκινάμε… Αφετηρία οι παλαιές κατασκηνώσεις στην είσοδο του χωριού των Βρυσών.

Από εκεί όσοι λάβουν μέρος θα ακολουθήσουν τον ανηφορικό δρόμο που διασχίζει το πρινόδασος της Καβαλαράς και θα φτάσουν στην κορυφή και το παλαιό ορυχείο εξόρυξης Αλαβάστρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θέα μοναδική, με τα χωριά του Μεραμβέλου από τη βόρεια πλευρά και τους ελαιώνες του Δράσιου και τα βουνά από τη νότια.

Στη συνέχεια θα κατηφορίσουν στη περιοχή Σπήλιος και από εκεί, διασχίζοντας τον καταπράσινο και λουλουδιασμένο κάμπο του Δράσιου, θα καταλήξουν στη θέση πλάτανος με τα τρεχούμενα νερά, για να ψήσουν και να διασκεδάσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρες πορείας: 3 / Συνάντηση πεζοπορίας: 08.30 π.μ. (κατασκηνώσεις). Και για όσους θέλουν να έρθουν στο δεύτερο τμήμα της εκδήλωσης συνάντηση στον πλάτανο 12.00.

Τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου Νέοι Νεάπολης ή όποιος ακόμα ενδιαφέρεται να λάβει μέρος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το oiko.kinisi.miravelou@gmail.com ή προσωρινά στο τηλέφωνο 6944465690, προκειμένου να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Πηγή: neoineapolis.blogspot.com

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης