Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ του zougla.gr με τίτλο «Όργιο παρανομίας στους Αντίπαξους», που αναφέρεται στη λειτουργία ενός καταστήματος σε γραφική παραλία του νησιού. Ο δικηγόρος του εν λόγω επιχειρηματία απέστειλε επιστολή στο zougla.gr, η οποία δημοσιεύτηκε αυτούσια, και στο περιεχόμενο αυτής αναφερόταν το όνομα ενός άλλου επιχειρηματία, του Γεώργιου Λύχνου, ο οποίος δραστηριοποιούταν στο παρελθόν στο ίδιο σημείο.

Ο δικηγόρος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, Ευάγγελος Φίλιππας, με αφορμή την αναφορά του ονόματος του πελάτη του στην εν λόγω επιστολή, απέστειλε με τη σειρά του νέα επιστολή στο zougla.gr αναφορικά με το ζήτημα, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κέρκυρα 20 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣ

Την Ιστοσελίδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Zougla.gr

Αναφορικά με την απάντηση του επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη ΒΡΥΚΑ ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ σε άρθρο σας για παρανομία στους Αντιπάξους και εκπροσωπώντας τον κο Λύχνο, θα ήθελα να σας αναφέρω τα εξής:

1.  Η αρχική σας δημοσίευση  αποτυπώνει  δυστυχώς την πραγματικότητα  σε ένα νησί απείρου κάλλους. Μια ξύλινη παράγκα, η οποία είχε κατασκευαστεί τη δεκαετία του 80 στην περιοχή μεταμορφώθηκε σταδιακά σε ένα πολύβουο beach bar τα τελευταία χρόνια, το οποίο  έχει αλλοιώσει πλήρως την απαράμιλλη ομορφιά της παραλίας  «ΒΡΥΚΑ» που είναι ενταγμένη στο δίκτυο των περιοχών  NATURA 2000.

2. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν έγγραφα της Πολεοδομίας Κέρκυρας  για την αυθαιρεσία των κτισμάτων από το έτος 2015 και είναι αλήθεια ότι υπάρχουν  αντίθετες γνωματεύσεις της Διεύθυνσης  Υγείας και Πρόνοιας ότι το αυθαίρετο κτίσμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος. Και όμως το κατάστημα αυτό λειτουργεί  5 συνεχόμενα καλοκαίρια, χωρίς να έχει σταματήσει τη λειτουργία του ούτε μια ημέρα με τις ευλογίες του Δήμου Παξών που είναι αρμόδιος για τη χορήγηση των αδειών λειτουργίας.

3.Υπάρχει λοιπόν θέμα και σωστά το θίξατε με το δημοσίευμά σας. Το θέμα μάλιστα παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις με την προετοιμασία του καταστήματος να λειτουργήσει  και  το φετινό καλοκαίρι, με την έγκριση του Δήμου Παξών και παρά την αντίθεση των σχετικών υπηρεσιών (Πολεοδομίας- Διεύθυνση Υγείας).

4.Επιπλέον υπάρχουν επιθέσεις, ξυλοδαρμοί, ύβρεις και απειλές βεβαιωμένοι μάλιστα δικαστικά από αυτούς που εκμεταλλεύονται το παραπάνω κατάστημα σε βάρος της οικογένειας Λύχνου,  οι οποίοι προφανώς θέλουν να βασίσουν την παράνομη λειτουργία του καταστήματος  στον φόβο στις απειλές.

5. Με την πίστη και εκτίμηση ότι ορθά τοποθετηθήκατε στο αρχικό σας άρθρο, ευελπιστώ στη δημοσίευση του παρόντος.

EYAΓΓΕΛΟΣ   ΝΙΚ.  ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Σπύρου Κοντομάρη 21  491 00 Κέρκυρα  – Τηλ. 26610- 22941- ΦΑΞ   26610-22461

email   v.philippas@gmail.com

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης