Ένταση επικράτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα έξω από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του πρύτανη Γιώργου Παναγιωτάκη να παραμείνουν κλειστές οι μπάρες στις εισόδους και εξόδους της Πανεπιστημιούπολης, προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο του «ξέφραγου αμπελιού», όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών αντέδρασαν με την απόφαση των Πρυτανικών αρχών, αφού μία τέτοια ενέργεια δυσκολεύει την προσέλευση στα σπίτια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχέδιο φύλαξης του χώρου του πανεπιστημίου Πατρών προβλέπει κατά τις νυχτερινές ώρες την ελεγχόμενη πρόσβαση στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης με τοποθέτηση θυρών σε όλες τις εισόδους-εξόδους. Οι θύρες αυτές θα ενεργοποιούνται μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες (περίπου από τις 00.30 έως 06.00).

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων δεν θα απαγορεύεται αλλά θα είναι ελεγχόμενη από το κεντρικό φυλάκιο. Επίσης, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλο το προσωπικό του Πανεπιστημίου, τους φοιτητές, καθώς και τους διαμένοντες στη Φοιτητική Εστία.

 Ακόμα, ελεύθερη θα είναι για οποιοδήποτε άλλον έχει λόγο να εισέλθει στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης. Είναι προφανές ότι οι είσοδοι-έξοδοι θα παραμένουν ανοιχτές για όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή Φωτό:patrastimes
Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης