Αντιδράσεις για τα μέλη «δεν πληρώνω εισιτήριο στα ΜΜΜ»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 00:06
Αντιδράσεις για τα μέλη «δεν πληρώνω εισιτήριο στα ΜΜΜ»
«Χειρόφρενο» θα τραβούν στο εξής οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όταν εντός του λεωφορείου θα επιβιβάζονται μέλη του κινήματος δεν πληρώνω εισιτήριο στα ΜΜΜ και προτρέπουν τους υπόλοιπους επιβάτες να μην ακυρώσουν το εισιτήριό τους!

Με ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, επισημαίνεται ότι τα λεωφορεία θα ακινητοποιούνται όταν εισέρχονται οργανωμένες ομάδες και δημιουργούν αναστάτωση με συνθήματα, πανό και προτροπές προς τους επιβάτες να μην κόψουν εισιτήριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ακινητοποίηση των λεωφορείων θα γίνεται για λόγους ασφαλούς οδήγησης και προστασίας των επιβατών από τυχόν κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων.

«Ζητούμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως θα υποστεί, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς γι' αυτό. Θέλουμε την κατανόηση και συμπαράσταση των επιβατών για την εκπλήρωση του κοινωνικού μας καθήκοντος, που είναι η ασφαλής μεταφορά των πολιτών - επιβατών», υπογραμμίζει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε το έγγραφο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 00:11