Τις δύσκολες ώρες που βίωσε και βιώνει η κόρη της μετά τον εμβολιασμό της κατά του Covid-19 περιέγραψε μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη η κα. Ρένα Γρίβα.

Σύμφωνα με την ίδια, η 19χρονη κόρη της, που διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών της, μετέβη σε εμβολιαστικό κέντρο του Αμαρουσίου για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer «υπό την απειλή του όπλου», όπως χαρακτηριστικά είπε, με δεδομένο ότι εάν δεν το έκανε θα έπρεπε να πληρώνει rapid tests για την προσέλευσή της στο πανεπιστήμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί» ανέφερε η κα. Γρίβα. «Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα» σημείωσε λέγοντας ότι η κόρη της υποβλήθηκε σε εξετάσεις και υπέρηχο.

Πρόκειται για «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα από το σκεύασμα της Pfizer» ανέφερε προσθέτοντας ότι στη 19χρονη κόρη της χορηγείται πλέον αντιβίωση, ενώ θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση.

Μίλησε τέλος για «τεράστιο ψυχικό κόστος», καθώς και για οικονομική επιβάρυνση εξαιτίας των όσων προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό της κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: focusfm.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης