Ολοκληρώθηκε χωρίς επεισόδια πριν από λίγη ώρα η αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια, όπου συμμετείχαν συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου και της Αριστεράς, καθώς οι διαδηλωτές αποχώρησαν από την οδό Ρήγα Φεραίου, κατευθυνόμενοι προς την περιοχή των Εξαρχείων.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής έφτασαν στα Προπύλαια περίπου 1000 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και από συλλογικότητες της Αριστεράς, για να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση για το συλλαλητήριο που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα, σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί ανάμεσα στις δύο συγκεντρώσεις, ούτως ώστε να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια που μπορεί να σημειωθούν μεταξύ των διαδηλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου στις 15:00 το μεσημέρι 50 άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον χώρο των Προπυλαίων, όπου βρίσκονται οι αντιεξουσιαστές.

Εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές προς αυτούς, κατευθύνθηκαν από την οδό Σταδίου προς την Πανεπιστημίου, μέσω της πλατείας Κοραή, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, με συνέπεια οι δύο ομάδες να μην έρθουν σε επαφή και να προκληθούν επεισόδια. 

Πλατεία Κοραή: ΜΑΤ ανάμεσα στις δύο συγκεντρώσεις

Κλούβες των ΜΑΤ κλείνουν την οδό Σταδίου

Κλούβες των ΜΑΤ κλείνουν την οδό Σταδίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης