Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μερικές ημέρες απομένουν μέχρι τη στιγμή που θα περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα τα στελέχη των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών που έχουν κληθεί ως ύποπτα για την τραγωδία στο Μάτι που οδήγησε στον θάνατο 99 συμπολίτες μας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος συγγενών των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς Αντώνης Φούσας, μιλώντας στο zougla.gr,  ανέφερε πως η υπόθεση βρίσκεται πλέον προς το τέλος από πλευράς έρευνας εκ μέρους του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ζαγοραίου, προσθέτοντας πως τις επόμενες ημέρες θα περάσουν την πόρτα της εισαγγελίας τα άτομα που έχουν κληθεί ως ύποπτα προκειμένου να παράσχουν έγγραφες εξηγήσεις για τα αδικήματα που τελέστηκαν.

«Τα αδικήματα είναι ανθρωποκτονία κατά συρροή για τα 99 θύματα, σωματικές βλάβες κατά συρροή, εμπρησμός δάσους από αμέλεια και εμπρησμός άλλων αντικειμένων. Θα παράσχουν τις εξηγήσεις τους και μετά ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν και για ποιους θα ασκήσει ποινικές διώξεις.

»Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή ο μέχρι τώρα προϊστάμενος της εισαγγελίας να παραμείνει στη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να ασκήσει, ανάλογα με την κρίση του, ποινικές διώξεις. Επομένως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα» πρόσθεσε. 
Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Φούσα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης