Την καρδιά του, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», άνοιξε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αντώνης Φωτεινός.

Ο γνωστός σε όλους -πλέον- καλλιτέχνης, που τα τελευταία 15 χρόνια παίζει ακορντεόν στους δρόμους της Νίκαιας και απέκτησε φανατικό κοινό μέσα από το Youtube και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκπομπή παρενέβη ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος χάρισε στον Αντώνη το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο «Έρημη Πόλη».

Μάλιστα, ο «Αντώνης των δρόμων», όπως τον γνωρίσατε μέσα από το ρεπορτάζ του zougla.gr, δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και να το αφιερώσει στον μέντορά του.

«Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η ηχογράφηση μέσω του zougla.gr έχει γίνει χαμός στα ραδιόφωνα και εγώ τρέχω να στέλνω τη σωστή ηχογράφηση», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης, επισημαίνοντας το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου για τον Αντώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του Σταμάτη Γονίδη, στο τηλέφωνο εμφανίστηκε ένας βουλευτής της ΝΔ, στενός φίλος του δημοφιλούς τραγουδιστή, προκειμένου να σχολιάσει την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου, που την ίδια ώρα βρισκόταν στο στούντιο.

Μετά το τέλος της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», ο Αντώνης Φωτεινός «σεργιάνισε» τα γραφεία του zougla.gr και μίλησε στην κάμερα για τα περασμένα και τα… μελλούμενα.

Διαβάστε επίσης: Το zougla.gr πέρασε μία μέρα με τον Αντώνη στους δρόμους, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015, 20:31

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης