Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο όπου η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της Μαρκέλλας, έπεισε το κορίτσι να την ακολουθήσει, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.  

Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, η 33χρονη χρησιμοποίησε ως δόλωμα την ίδια της την κόρη. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, είπε αρχικά στο παιδί ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ίδια, τα πράγματα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή, που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. Το παιδί αγχώθηκε και εκείνη αποφάσισε τότε να του δώσει τρία χάπια xanax του 1 mg.

Αν και μέσω του συνηγόρου της η κατηγορούμενη αρνείται την αρπαγή, η ίδια περιγράφει λεπτομερώς το τι εκτυλίχθητε μέσα στο διαμέρισμα.

Όπως λέει ήθελε την Μαρκέλλα για εκείνη. Της πήρε φαγητό, βάφτηκαν και έβγαλαν μαζί φωτογραφίες. Επίσης αποκαλύπτει πως την ώρα που είχαν μπει για μπάνιο μαζί, παρακολουθούσαν τηλεόραση και η μικρή είδε ότι την αναζητούν και αγχώθηκε. Ακόμα στην ομολογία της αναφέρει πως αναγκάστηκε να της δώσει  τα φάρμακα για να την ηρεμήσει, ενώ η ίδια η κατηγορούμενη έκανε χρήση κοκαΐνης και ξάπλωσε μαζί με το ναρκωμένο και αδύναμο να αντιδράσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης