Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στη ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν, στο οποίο πιθανότατα επιβαίνουν δυο άνδρες που απήγαγαν νωρίτερα ένα 15χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στη 13:00 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που ο ανήλικος γιος γνωστού γιατρού από την Αταλάντη πήγαινε στο φροντιστήριο, το λευκό όχημα σταμάτησε μπροστά του και οι δράστες τον επιβίβασαν παρά τη θέλησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, έδεσαν τα μάτια του 15χρονου και επί δυο τουλάχιστον ώρες έκαναν βόλτες στην περιοχή. Ταυτόχρονα, οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τους γονείς του παιδιού και ζήτησαν 12.000 χιλιάδες ευρώ για να το αφήσουν ελεύθερο.

Στις 15:00 το μεσημέρι, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον 15χρονο, στη θέση «Δεξαμενή», κοντά στις Λιβανάτες. Το παιδί εντόπισαν σε κατάσταση σοκ αγρότες που περνούσαν από το σημείο.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν οι γονείς του ανήλικου έδωσαν τα λύτρα που τους ζητήθηκαν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαγωγείς μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης