Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Live όλες οι εξελίξεις

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι απήχθη πολύ γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων.

Οι πληροφορίες μέχρι και αυτή την ώρα είναι συγκεχυμένες και κάνουν λόγο για απαγωγή η οποία φέρεται να έλαβε χώρα χτες το βράδυ στην περιοχή του Γέρακα κάτω από -μέχρι στιγμής- άγνωστες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. εμφανίζονται πολύ διστακτικοί και τηρούν «σιγή ιχθύος», καθώς αφενός οι διαπραγματεύσεις μόλις ξεκίνησαν και αφετέρου γιατί εκφράζονται φόβοι ακόμα και για την ζωή του επιχειρηματία.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι οι απαγωγείς προσέγγισαν τον επιχειρηματία την ώρα που γυρνούσε σπίτι του, επισημαίνοντας ότι το περιστατικό έχει πολλά κοινά σημεία με την απόπειρα απαγωγής που είχε γίνει πριν από περίπου ένα μήνα σε βάρος του Κίκου Μαρτίνου.

«Τον πλησίασαν με τέσσερις μηχανές και με την απειλή όπλου, τον “συνόδευσαν” με το αυτοκίνητό του μάρκας Μercedes μακριά από την γειτονιά του. Ο απαχθείς μάλλον αντιστάθηκε διότι ο γιος του βρήκε στον δρόμο κομμάτια από τα γυαλιά του και κηλίδες αίματος» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Πάντως ο απαχθείς είναι πιθανόν να βρέθηκε στο στόχαστρο των δραστών λόγω ενός ομολογιακού δανείου που φέρεται να είχε πάρει τις προηγούμενες ημέρες.

Ειδικότερα, η επιχείρηση του επιχειρηματία εξασφάλισε ομολογιακό δάνειο ύψους 2,3 εκατ. ευρώ με σκοπό την κάλυψη επενδυτικών αναγκών της και την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της.

To σημείο από όπου απήχθη ο επιχειρηματίας:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης