Από τις εννέα το πρωί της Κυριακής θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, στο τμήμα του δρόμου από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (πλατεία Ελευθερίας), μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου, λόγω διεξαγωγής του «Αλεξάνδρειου» λαϊκού γύρου τεσσάρων χιλιομέτρων και του Αγωνιστικού Δρόμου είκοσι χιλιομέτρων.

Επίσης, η κυκλοφορία θα απαγορευτεί και σ’ όλες τις κάθετες οδούς του συγκεκριμένου τμήματος της λεωφόρου, από τη συμβολή τους με τις οδούς Μητροπόλεως – Παύλου Μελά και προς το Νότο, στις τρεις δεξιές λωρίδες της Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, καθώς και στις τρεις δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι το ύψος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης, για τους ίδιους λόγους και από τις επτά το πρωί, θα απαγορευτεί η στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται στους δρόμους που προαναφέρθηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης