Το μέτρο της απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε δρόμους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ισχύει από σήμερα το πρωί Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και το πρωί της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας της πόλης, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, το παραπάνω μέτρο αφορά τις οδούς Εθνικής Αμύνης (στο τμήμα της από την Αγίου Δημητρίου μέχρι την Αλεξ. Σβώλου), Αγγελάκη (από την Αλεξ. Σβώλου μέχρι την Εγνατία), 3ης Σεπτεμβρίου (από την Αγίου Δημητρίου μέχρι την Γρ. Λαμπράκη), Εγνατία (από την 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι την Εθνικής Αμύνης), Αρμενοπούλου (από την Δημ. Γούναρη μέχρι την Εθν. Αμύνης) και Γρ. Λαμπράκη (από την Εγνατία μέχρι την 3ης Σεπτεμβρίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς έχουν απαγορευθεί φέτος οι πορείες για το Πολυτεχνείο, η αστυνομία βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αποτρέψει το ενδεχόμενο εισόδου ατόμων στο Ίδρυμα, το οποίο με απόφαση των πρυτανικών Αρχών θα παραμείνει κλειστό, σήμερα και αύριο, λόγω της κρισιμότητας της επιδημιολογικής κατάστασης στην πόλη. Γι’ αυτό το λόγο ήδη από τα προηγούμενα 24ωρα αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν σε σημεία περιμετρικά του πανεπιστημιακού campus, όπου πραγματοποιούσαν και ελέγχους για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης