Απαγχονίστηκε 61χρονη στη Ζάκυνθο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 04:39
Απαγχονίστηκε 61χρονη στη Ζάκυνθο
Τελειωμό δεν έχουν τα τραγικά περιστατικά που συγκλονίζουν την κοινωνία της Ζακύνθου, μεταξύ των οποίων και αυτό που συνέβη το Σάββατο, όταν μία 61χρονη από την Αγριλιά αποφάσισε για τους δικούς της λόγους να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η αυτόχειρας βρέθηκε αργά το απόγευμα κρεμασμένη από δοκάρι έξω από το σπίτι της, σε χώρο που είχε περιμετρικά κλεισμένο ως βεράντα, από τον ίδιο της τον γιο, ο οποίος εκείνη την ώρα επέστρεφε από την εργασία του.

Τραγική η στιγμή κατά την οποία την αναζήτησε και ήρθε αντιμέτωπος με το άψυχο σώμα της να αιωρείται, αδυνατώντας να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός της. Ακολούθως και σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική το πτώμα της θα μεταβεί στην Πάτρα, προκειμένου να διενεργηθεί σε νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 61χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που την είχαν επηρεάσει ψυχολογικά και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια ή τα κίνητρα της πράξης που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους.

Πηγή: imerazante.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 04:40