Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του χθες αργά το απόγευμα 56χρονος στη Δολίχη Ελασσόνας.

Πρόκειται για τον Αθανάσιο Δημ. Γκόγκο, 56 ετών, κτηνοτρόφο -παλαιότερα οδηγό-, κάτοικο Δολίχης Ελασσόνας, οικογενειάρχη, πατέρα 3 ενηλίκων παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο άτυχος κτηνοτρόφος βρισκόταν με τη σύζυγό του στη στάνη που διατηρεί λίγο έξω από το χωριό (στην αγροτική τοποθεσία «Περάσα»), και επιδιόρθωνε κάποια βλάβη στο παλιό Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Προσπαθώντας με καλώδια να βρει λύση στο πρόβλημα, άγνωστο πώς, το όχημα ξαφνικά «λαμπάδιασε» και πριν καν προλάβει να απομακρυνθεί από το Ι.Χ. που καιγόταν… απανθρακώθηκε ο ίδιος, χάνοντας τη ζωή του με αυτό τον τόσο τραγικό τρόπο!

Τραγική λεπτομέρεια: η σύζυγός του, εκείνη την ώρα βρισκόταν λίγο πιο πέρα από το Ι.Χ., ασχολούμενη με άλλες αγροτικές εργασίες και ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό κρότο και αμέσως είδε το αυτοκίνητο να καίγεται, μην μπορώντας να βοηθήσει!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πιθανολογείται μέσα στο αυτοκίνητο να υπήρχε μπιτόνι με βενζίνη, που προφανώς προκάλεσε αρχικά έκρηξη και στη συνέχεια φωτιά. Το κακό «μαντάτο» και ασυνήθιστο συμβάν αμέσως απλώθηκε στην τοπική κοινωνία, που δείχνει «αποσβολωμένη» για το πώς «έφυγε ο Θανάσης» και γενικότερα στην περιοχή Ελασσόνας, αφού πολλοί είναι αυτοί που γνώριζαν το θύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος Θανάσης Γκόγκος, έως και πριν λίγα χρόνια εργαζόταν ως οδηγός σε μεγάλα φορτηγά – νταλίκες, συνεργαζόμενος με γνωστές εταιρίες του χώρου, αλλά λόγω σοβαρού ατυχήματος που είχε στη δουλειά του, αναγκάστηκε να φύγει από το επάγγελμα του οδηγού και επέστρεψε στη Δολίχη, για να ασχοληθεί με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Αγαπητός στην περιοχή, αφήνει πίσω τη γυναίκα του, 2 αγόρια και ένα κορίτσι, αλλά και εγγόνια. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Ελασσόνας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας, ενώ στον τόπο της τραγωδίας κλήθηκε και ιατροδικαστής από τη Λάρισα. Έως αργά το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστή η ακριβής ώρα της κηδείας του 56χρονου Δολιχιώτη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης