Επιβεβαιώνεται, με τον πιο τραγικό τρόπο, το σενάριο της αυτοκτονίας όσον αφορά στα αίτια θανάτου ενός 65χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά από εκδήλωση φωτιάς, σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίου Σπυρίδωνα στη Λεύκα Πατρών.

Πρόκειται για έναν συνταξιούχο υδραυλικό, πατέρα πέντε παιδιών (τριών κοριτσιών και δύο αγοριών), ο οποίος -σύμφωνα με δημοσίευμα του patrastimes.gr- αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο αυτόχειρας ενημέρωσε το βράδυ του Σαββάτου την οικογένειά του πως θα πάει βόλτα με το αυτοκίνητο. Ωστόσο, τα ξημερώματα στάθμευσε το όχημα κοντά στο σπίτι του, το περιέλουσε με πετρέλαιο, μπήκε μέσα και του έβαλε φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του από την αστυνομία.

Στη θέση του οδηγού το απανθρακωμένο πτώμα

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα ύστερα από κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε σταθμευμένο ΙΧ. Λίγο μετά τις 04.00 οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σ’ ένα μακάβριο εύρημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο όχημα, το οποίο είχε τυλιχτεί νωρίτερα στις φλόγες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στη Λεύκα Πατρών, εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα. Η σορός βρισκόταν στη θέση του οδηγού. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυρσοβεστικής Υπηρεσίας με πέντε άνδρες, ενώ μετά τον εντοπισμό του νεκρού κλήθηκε η αστυνομία. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το πτώμα και το μετέφερε στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Πηγή: newsplus.gr, patrastimes.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης