Απάντηση της οικογένειας Λιάπη για το εξοχικό

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014, 11:54
Απάντηση της οικογένειας Λιάπη για το εξοχικό
Απαντήσεις για την υπόθεση της εξοχικής οικίας που διαθέτει στην Ευρυτανία έδωσε διά του δικηγόρου της η σύζυγος του Δημητρίου Λιάπη, η Βασιλική, θεία του Μιχάλη Λιάπη, μετά τα δημοσιεύματα για ανακαίνιση στο οίκημα με κοινοτικά χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Παναγιώτης Γεωργακόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: 

Εκπροσωπώντας τη Βασιλική, σύζυγο Δημητρίου Λιάπη, και επί έτη δικηγόρος της, κατ' εντολήν της έχω να σημειώσω τα εξής:

-Η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση της πατρικής οικίας του συζύγου της.

-Ήταν η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της (βιβλία, πελατολόγιο, αποδείξεις κλπ.). Ουδείς άλλος.

-Την εμπορική αυτή δραστηριότητα τερμάτισε αργότερα, λόγω θανάτου του συζύγου της. Προσφάτως μάλιστα προέβη και σε περαίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της επιχείρησης ως η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη. Ουδείς άλλος.

-Μετά το πέρας της εμπορικής αυτής δραστηριότητας, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της στον εκ του συζύγου της ανιψιό.

Πάσα άλλη ανάμειξη συγγενικών της προσώπων είναι όχι μόνο αβάσιμη αλλά και κακόβουλη.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014, 12:57