Ο Δήμος Διονύσου αμέσως μετά την ανάρτηση από τη Ζούγκλα πρωτοσέλιδου με φωτογραφίες και video από την κατάσταση που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες της περιοχής με εύφλεκτα υλικά, σκουπίδια και τόνους ξερών χόρτων και κλαδιών, έστειλε συνεργεία για να πιστοποιήσουν του λόγου το αληθές. Παραπονέθηκε η διοίκηση του Δήμου πως το δημοσίευμα της Ζούγκλας δεν αναφερόταν στους συγκεκριμένους δρόμους και οδούς. Σωστά. 

Εξηγούμε πώς η Ζούγκλα δεν περιπλανήθηκε στα σοκάκια του Δήμου Διονύσου. Αντιθέτως, και αυτό είναι το τραγικό, κατέγραψε με κάμερα την πραγματικότητα στις κεντρικές αρτηρίες όπως στη Λεωφόρο Διονύσου, στη Λεωφόρο Θησέως, στη Λεωφόρο Καίρη, στη Λεωφόρο Μητροπολίτη Κυδωνίων, στην οδό Κοραή κλπ. Άλλωστε στα video που ακολουθούν εμφανίζονται όλα τα ονόματα των παραπάνω μεγάλων δρόμων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπεύθυνοι της τοπικής αυτοδιοίκηση και ο δήμαρχος Διονύσου δεν κυκλοφορούν στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης τους; Δεν βλέπουν αυτή την κατάσταση που πρέπει άμεσα να διορθώσουν; Εν πάση περιπτώσει στα βίντεο που ακολουθούν μπορούν να δουν με ακρίβεια τα σημεία τα οποία κατέγραψε η κάμερα της Ζούγκλας.

Είναι φανερό από την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου πως οι δημοτικές υπηρεσίες γνώριζαν επαρκώς και με ακρίβεια το πού βρίσκονται οι «εμπρηστικές νάρκες» που απειλούν με πύρινο όλεθρο όλη την περιοχή. Απλά οι δημοτικές αρχές έπαιζαν με τη θεά Τύχη η οποία και αυτή ως γνωστόν είναι ως επί το πλείστον τυφλή και κουφή και όταν τη χρειάζεσαι δεν είναι ποτέ παρούσα. :Αντίθετα, σχεδόν πάντα και πανταχού παρόν είναι το κακό το ριζικό μας.

Η Ζούγκλα έπραξε το καθήκον της. Ελπίζουμε και η δημοτική αρχή να πράξει τα δέοντα. Η Ζούγκλα θα είναι εκεί για να διαπιστώσει εάν η διοίκηση του Δήμου Διονύσου σέβεται τους πολίτες, τον Έλληνα φορολογούμενο και κυρίως ενεργεί για την ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κάτι τελευταίο. Δια της ανακοινώσεώς του ο Δήμος Διονύσου αναφέρεται σε ανυπόγραφο δημοσίευμα. Επειδή αυτά είναι παλαιομοδίτικες τοποθετήσεις γραφείων Τύπου, η Ζούγκλα όπως οι πάντες γνωρίζουν εκπροσωπείται νόμιμα. Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα υπογράφεται αγαπητοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το σύνολο της Ζούγκλας. Όποιος νομίζει ότι θίγεται έχει τη δυνατότητα να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Διαβάστε την απάντηση του Δήμου Διονύσου στο ρεπορτάζ της Ζούγκλας:

«Αξιότιμοι Κύροι,

Ακολουθεί η απάντησή μας σε σημερινό δημοσίευμα της έγκριτης ιστοσελ΄θδας σας:

Σε απάντηση σημερινής ανάρτησης της ιστοσελίδας zougla.gr, με τίτλο «Εμπρηστικές νάρκες οι δρόμοι του Διονύσου», ακολουθεί Aνακοίνωση του Δήμου Διονύσου:

«Αναφορικά με σημερινό ανυπόγραφο δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr στο οποίο παρατίθενται φωτογραφίες με σωρούς κλαδιών και άλλων κηπαίων, από διάφορα σημεία του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης καλόπιστα και παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρονται ούτε οι οδοί ούτε και τα συγκεκριμένα σημεία από όπου έχουν ληφθεί οι φωτογραφίες, έδωσε άμεσα εντολή στη Διεύθυνση Καθαριότητας να ελέγξει τα όσα αναφέρονται  και, στο βαθμό που ισχύουν, να μεριμνήσει για την άμεση αποκομιδή τους.

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Διονύσου δεν είναι ούτε αδιάφορη ούτε ζει μακριά από την πραγματικότητα. Παρά την αντικειμενική δυσκολία της αποκομιδής σε ένα Δήμο ;ektashw 69 τετραγωνικών χιλιομέτρων, αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε πρόβλημα όταν αυτό εμφανίζεται και είμαστε διαρκώς ανοιχτοί σε αλλαγές που αποσκοπούν στη βελτίωση της διαδικασίας προς όφελος των πολιτών».

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ της Ζούγκλας για τις «εμπρηστικές νάρκες» στον Δήμο Διονύσου

Δείτε τα video και τις φωτογραφίες με τα ονόματα των δρόμων όπου βρίσκονται οι σωροί με εύφλεκτα υλικά, σκουπίδια και μπάζα:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης