Σε επάγγελμα είχαν αναδείξει τις κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων με τη μέθοδο της απασχόλησης τα μέλη μιας οργανωμένης συμμορίας που εξαρθρώθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Ένα από τα μέλη της έχει ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς και άλλα δυο αναζητούνται.

Στα ίχνη της σπείρας οδήγησε τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας ένας 89χρονος από τον οποίο αποπειράθηκαν να κλέψουν χρήματα, τραβώντας την προσοχή του με διάφορες προφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, τους πήρε είδηση και τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα, συνελήφθη ένας 22χρονος που αναγνωρίστηκε από τον ηλικιωμένο και από μια 76χρονη, από το σπίτι της οποίας η σπείρα είχε αρπάξει νωρίτερα 500 ευρώ.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των άλλων δύο συνεργών του νεαρού, ηλικίας 43 και 24 χρόνων, ενώ εξιχνιάστηκαν άλλες δυο κλοπές που είχαν διαπράξει την περασμένη Τετάρτη και τη Μ. Τετάρτη στην ευρύτερη περιοχή με θύματα δυο ηλικιωμένους από τους οποίους ξάφρισαν συνολικά 890 ευρώ. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους δυο συνεργούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης