Απατεώνας… εραστής!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 02:03
Απατεώνας… εραστής!
«Φέσι» 18.000 ευρώ έβαλε στην ερωμένη του, πριν διαλύσει τον παράνομο πολύχρονο δεσμό του και επιστρέψει στην νόμιμη σύζυγο του.

Ο λόγος για έναν υπάλληλο της ΥΠΑ, παντρεμένο με δύο παιδιά, ο οποίος διατηρούσε- επί 16 χρόνια- παράνομη σχέση με υπάλληλο του πρώην ΣΔΟΕ.

Ο άνδρας διανυχτέρευε πολλά βράδια στο σπίτι της ερωμένης του ενώ είχαν και κοινό τραπεζικό λογαριασμό και ζούσαν σαν κανονικό ζευγάρι, όπως επισημαίνεται και στη δικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια της κοινής τους ζωής, η γυναίκα πολλές φορές βοηθούσε τον σύντροφό της με χρηματικά ποσά καλύπτοντας τις δαπάνες του, αφού είχε «διπλές υποχρεώσεις».

Συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι και το καλοκαίρι του 2005, η άτυχη γυναίκα πήρε τρία διαφορετικά δάνεια, συνολικού ύψους 18.000 ευρώ. Ο φίλος της, όμως, αφού πήρε τα χρήματα και κάλυψε τις επείγουσες οικονομικές του υποχρεώσεις, δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του και την εξόφληση την έκανε μόνο στα λόγια.

Το «θύμα» κατέθεσε αγωγή σε βάρος του. Τελικά, το Εφετείο Θεσσαλονίκης εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του έκανε δεκτή την αίτηση της γυναίκας και υποχρέωσε τον πρώην εραστή της να της επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε.

ΠΗΓΗ:Εφ. Μακεδονία

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 02:09