Απατεώνες τάζουν δουλειές μέσω μικρών αγγελιών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 10:35
Απατεώνες τάζουν δουλειές μέσω μικρών αγγελιών
Mε αγγελίες που δημοσιεύονται σε έντυπα της Πάτρας απατεώνες προσπαθούν να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των συνανθρώπων τους για εργασία. Η καταγγελία, η οποία έγινε από κάτοικο της Πάτρας στην Ασφάλεια Αχαΐας, προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές και αγανάκτηση στους ανέργους.

Στην καταγγελία του ανέφερε ότι διάβασε σε έντυπο της Πάτρας την αγγελία μιας εταιρείας που αναζητούσε εργάτες για μια μεγάλη πτηνοτροφική μονάδα στη Μεγάλη Βρετανία. Μέσω της αγγελίας, γινόταν γνωστό και το ύψος της αμοιβής. Δέκα ευρώ την ώρα. Ο πολίτης επικοινώνησε με την εταιρεία, ο υπεύθυνος της οποίας του ζήτησε να καταθέσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό 250 ευρώ.

Όπως του είπε, αυτά τα χρήματα αφορούσαν στα έξοδα μετακίνησής του προς την Αγγλία, όπου και θα εργαζόταν. Όταν ο καταγγέλλων κατέθεσε τα χρήματα, διαπίστωσε ότι ο υπεύθυνος της εταιρείας είχε εξαφανιστεί! Άνδρες της Ασφάλειας έχουν αρχίσει έρευνες για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την αγγελία αυτή και τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ανοίξει, οι οποίοι πιθανότατα ανήκουν σε κατοίκους στη Βόρεια Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 10:48