Τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου ο νομάρχης Μεσσηνίας, Δημήτρης Δράκος, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της ΕΑΣ Μεσσηνίας, κ. Κοζομπόλη.

Αφορμή για την επίσκεψη αυτή αποτέλεσε ο τελευταίος θόρυβος σχετικά με την καπηλεία του ονόματος «Καλαμάτα» σε ελαϊκά προϊόντα, από οίκο του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από εμπεριστατωμένους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη και επισημαίνεται πως «η Μεσσηνία δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή και κανένας εμπορικός οίκος της Μεσσηνίας δεν έστειλε ποτέ προς αυτούς τους ανθρώπους κανένα μεσσηνιακό προϊόν».

Τέλος, για το θέμα αυτό ο νομάρχης Δημήτρης Δράκος τόνισε πως «πρέπει, επιτέλους, να πάμε σε ιχνηλασιμότητα και πιστοποίηση προϊόντων, έτσι ώστε αυτομάτως να ελέγχεται το σύστημα, ουδείς να μπορεί να εισχωρήσει, η ποιότητα του προϊόντος να είναι απολύτως εξασφαλισμένη και κανένας ουρανοκατέβατος να μην μπορεί να μπει μέσα σε αυτή την αλυσίδα διακίνησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης