Απέδρασε από τον Πύργο κρατούμενος με κορωνοϊό – Πήρε ταξί αλλά… δεν πήγε μακριά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021, 12:14
Απέδρασε από τον Πύργο κρατούμενος με κορωνοϊό – Πήρε ταξί αλλά… δεν πήγε μακριά

Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας μέσω της οποίας εξέφραζε την αναστάτωσή της για την ύπαρξη κρατούμενου με κορωνοϊό στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας και χθες το απόγευμα η αναστάτωση αυτή μεγάλωσε μετά την είδηση πως ο κρατούμενος αυτός απέδρασε.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:30 μ.μ. σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας αφού διαπιστώθηκε πως ο υπήκοος Πακιστάν που είχε συλληφθεί μαζί με άλλους δέκα μετανάστες την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Ξυλοκέρας δεν βρισκόταν στο κρατητήριο και το είχε σκάσει πιθανώς από το παράθυρο.

Μπήκε σε ταξί

Αμέσως, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο Πακιστανός επιβιβάστηκε σε ταξί το οποίο τον μετέφερε στην Ξυλοκέρα, γι’ αυτό και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Γρήγορα, όλη η περιοχή της Ξυλοκέρας γέμισε αστυνομικούς, οι οποίοι τη «χτένισαν» σπιθαμή προς σπιθαμή προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Τον έπιασαν στο γήπεδο

Τελικά, λίγο πριν τις 22:00 μ.μ., οι Αρχές εντόπισαν τον άνδρα κοντά στο γήπεδο της Ξυλοκέρας, τον ακινητοποίησαν και  τον συνέλαβαν εκ νέου, οδηγώντας τον στο Τμήμα.

Πηγή: patrisnews

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021, 12:23