Tην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για σήμερα και την κήρυξη κοινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ.) την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Σύλλογος εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Όπως επισημαίνουν στην επιστολή τους «Έπειτα από τη μαζική – μαχητική συγκέντρωση και πορεία στις 30/05/2011, με καθολική πανελλαδική συμμετοχή των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Τονίζουμε την άρνηση του υπουργού Οικονομικών να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Συλλόγου, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Βουλής ο οποίος δέχτηκε την αντιπροσωπεία του Συλλόγου και παρέλαβε το σχετικό Υπόμνημα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, «εκτιμώντας την κατάσταση και δείχνοντας κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό στους πελάτες μας», έπειτα από συνεδρίαση στις 31/05/2011, αποφάσισε τα εξής:

1. Δυναμικές συνδικαλιστικές παρεμβάσεις (καταλήψεις της Κ.Υ., συγκεντρώσεις, απεργίες).
2. Κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας τη Δευτέρα 06/06/2011 με συγκέντρωση – ενημέρωση των εργαζομένων.
3. Συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 08/06/2011 στις 12 το μεσημέρι.
4. Κήρυξη κοινής 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας του Συλλόγου εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ.) την Πέμπτη 09/06/2011.
5. Μαζική προσέλευση εργαζομένων κάθε βράδυ στην Κεντρική Υπηρεσία στις 8μμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους, ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης για πλήρη ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» τονίζεται στην ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης