Την απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης που υπέβαλε εις βάρος του ανακριτή η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε με πρότασή του ο εισαγγελέας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή. Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για μεροληψία του ανακριτή στο πρόσωπο της Βίκυς Σταμάτη.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος, με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο αδελφός της κας Σταμάτη, Παναγιώτης, ο όποιος κατηγορείται για εμπλοκή σε συναλλαγές για την ανακαίνιση του σπιτιού στην Αρεοπαγίτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρεται να χρησιμοποιούσε το όνομα Παναγιώτης Παπαλιάκος. Επίσης είχε εμφανίσει μικρότερες αποδείξεις πληρωμής στα συνεργεία για να γλυτώσει Φ.Π.Α. ύψους 76.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του, Νίκος Ρουσόπουλος, είπε ότι «ο αδελφός της κ. Σταμάτης ήταν απλός διεκπεραιωτής στη διενέργεια των οικοδομικών εργασιών και ενεργούσε για λογαριασμό της Νobilis, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει σε ποιον ανήκει. Ουδέποτε ρώτησε και ουδέποτε αντιλήφθηκε σχέση του Τσοχατζόπουλου με τη Νobilis».

Όσον αφορά στα διαφορετικά στοιχεία που χρησιμοποιούσε, υποστήριξε ότι « ήταν του κουνιάδου του και επρόκειτο για λάθος της εταιρείας, αλλά δεν είχε σκοπό να κρύψει κάτι, αφού είχαν κοπεί τιμολόγια και στο δικό του όνομα, το οποίο συνηθίζεται στον χώρο των κατασκευών. Δεν είχε σκοπό να κρύψει Φ.Π.Α.». Βγαίνοντας, τον περίμενε η αδελφή του, Βίκυ Σταμάτη, η οποία τον αγκάλιασε κλαίγοντας.

Ακούστε τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της κας Σταμάτη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ηλικιωμένη αποδοκίμασε τη Βίκυ Σταμάτη

Απολογείται στον ανακριτή η Βίκυ Σταμάτη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης