Ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Τσαμασλής απέσυρε την υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση της θέσης του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και συντάσσεται στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η σχετική ανακοίνωση του κ. Τσαμασλή έχει ως εξής: «Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την οριστική έκπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και την επίσημη έναρξη της διαδικασίας για την εκλογή νέου, το βασικό ζητούμενο για όλους εμάς, τα μέλη της παράταξης η Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι να διασφαλίσουμε την ενότητα και την προοπτική για την επόμενη ημέρα της παράταξής μας και να πετύχουμε τους στόχους για τους οποίους μας εξέλεξαν οι συμπολίτες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της ομάδας μας, είχα εκδηλώσει την πρόθεσή μου να διεκδικήσω τη θέση του Περιφερειάρχη εφόσον υπήρχε μία υποψηφιότητα, η οποία έκρινα ότι δεν θα ανταποκρίνονταν στα δύο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος Περιφερειάρχης. Να διασφαλίζει την ενότητα της παράταξης και την προοπτική για την επόμενη ημέρα.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι το πρόσωπο το οποίο συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και διαθέτει σαφές προβάδισμα στην κοινωνία και ειδικότερα στους πολίτες των επτά νομών της Κεντρικής Μακεδονίας. Από τη θέση του Περιφερειάρχη είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να δώσει μια νέα προοπτική στην Περιφερειακή Διοίκηση και να αναβαθμίσει στην πράξη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τους λόγους αυτούς, αποσύρω την υποψηφιότητά μου και συντάσσομαι στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απόφασή μου αυτή σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποτελεί την ξεκάθαρη επιλογή του κόμματος που υπηρετώ για περισσότερα από 32 χρόνια».

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης