Απαιτούν δημόσια συγγνώμη από τον ιατροδικαστή

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 10:14
Απαιτούν δημόσια συγγνώμη από τον ιατροδικαστή

Σε δηλώσεις προχώρησε ο δικηγόρος των γονέων του νεκρού βρέφους, Αναούρ Μπάκρι, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις.

«Η δοκιμασία που πέρασαν οι συμπατριώτες μου... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι αυτοί. Φτάσαμε στη δικαίωση ύστερα από τόσες ημέρες. Με τον δικό μας ιατροδικαστή, με τη συμβολή της Αστυνομίας, που έψαξε να βρει την αλήθεια, και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά. Έκανα τα παράπονά μου για τις ατυχείς δηλώσεις των ιατροδικαστών. Ενώ τον συγχώρεσε ο συμπατριώτης μου, εγώ θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Να ζητήσει ο Μπουζιάνης δημόσια συγγνώμη και θα τελειώσει εκεί η ιστορία» σημείωσε.

«Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν, έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου» ανέφερε από τη μεριά του ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Open TV, ενώ για τη σύζυγό του, η οποία εγκυμονεί, επισήμανε: «Πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας».

Η οικογένεια έφθασε στη Μόρια μέσω Τούρκων δουλεμπόρων από τα παράλια της Τουρκίας, έδωσε 800€ το κεφάλι στους διακινητές και πλέον επιθυμεί να πάει στη Γερμανία για μια καλύτερη ζωή.

Για το άλλο παιδί της οικογένειας και το παιδάκι του ξαδέλφου του, που ζούσαν στο ίδιο σπίτι το τελευταίο διάστημα, ο δικηγόρος είπε: «Και τα άλλα παιδάκια, τα μάζεψαν όλα με συνοπτικές διαδικασίες και τα πήραν. Όταν συνειδητοποίησε το παιδάκι ότι πήραν τον πατέρα και τη μητέρα του ήταν αποσβολωμένο. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ».

Τέλος, για το πώς έφτασε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια είπε: «Η Ελληνική Αστυνομία ήταν αυτή που μας πίστεψε πρώτη. Προς τιμήν της, ήταν αυτή που δεν πίστεψε εξαρχής το σενάριο κι έσπευσε να ψάξει την ιστορία, που θα μπορούσε απλά να πάρει το πόρισμα και να στείλει τη δικογραφία στον εισαγγελέα και την υπόθεση στο συρτάρι».

Δείτε το σχετικό video:

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 10:20