Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι επιβάτες του δρομολογίου του ΚΤΕΛ κατά τη διάρκεια της διαδρομής του λεωφορείου από Αθήνα προς Λαμία, αυτό που θα συνέβαινε.

Όπως ανέφερε μία επιβάτης, μέσα στο λεωφορείο ήταν περίπου 20 άτομα. Οι περισσότερες γυναίκες και μάλιστα νεαρής ηλικίας, φοιτήτριες. Μόλις το λεωφορείο βγήκε στην εθνική οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, σηκώθηκε επάνω και άρχισε να σκίζει τα ρούχα του, μένοντας με το εσώρουχο, φωνάζοντας «Θα σας π….. όλες εδώ μέσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί όμως που όλοι πάγωσαν, ήταν όταν μια επιβάτης είδε στην τσέπη του πεσμένου μπουφάν του 45χρονου ένα ψαλίδι. Ευτυχώς κατάφερε και το έσπρωξε με το πόδι της κάτω από το κάθισμα και προσεύχονταν να έρθει γρήγορα η αστυνομία.

Η κατάσταση αυτή διήρκησε περίπου 40 λεπτά, μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και να συλλάβουν τον εξοργισμένο άντρα.

Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ο οδηγός με τον εισπράκτορα και κάποιοι από τους επιβάτες, που ήταν πιο ψύχραιμοι, προσπαθούσαν να του μιλήσουν και να τον ηρεμήσουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο μέχρι να έρθει η αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης