Νέες επιχειρήσεις στον τομέα των τεχνολογιών και μετά την ΑDIDAS και την δημιουργία μεγάλου εμπορικού κέντρου προχωρούν σε επενδύσεις στην Κρήτη.

Αν και οι επιχειρηματίες της περιοχής παραπονιούνται για την παρούσα οικονομική κατάσταση και οι έμποροι να διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχει κίνηση στην τοπική αγορά διεθνείς επιχειρηματικοί κολοσσοί, φαίνεται ότι θα προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο Apple Store θα λειτουργήσει το προσεχές διάστημα στον νομό Ηρακλείου καθώς όλα βρίσκονται στο τελικό στάδιο αφού έχει βρεθεί και ο χώρος που θα εγκατασταθεί το νέο κατάστημα.

Το Apple Store θα βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης , στην οδό Δαιδάλου στο ισόγειο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες το συγκεκριμένο «άνοιγμα» αποτελεί πρωτοβουλία των επιχειρηματιών που λειτουργούν το αντίστοιχο Apple Store στην Αθήνα, ωστόσο το “πράσινο φως» θα δοθεί μετά την έλευση στην Κρήτη των Αμερικανών εκπροσώπων της μητρικής εταιρείας , οι οποίοι και θα λειτουργήσουν ως εγγυητές για το όλο εγχείρημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η Apple έχει δημιουργήσει περισσότερα από 360 καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο, ενώ το μεγαλύτερο παγκοσμίως λειτουργεί στην Νέα Υόρκη, στον σταθμό του Grand Central με την έκτασή του να ξεπερνά τα 2200 τετραγωνικά μέτρα.

Πρόσφατα η Apple κατέλαβε τη θέση της εταιρείας με τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως, καθώς η χρηματιστηριακή της αξία υπερέβη το όριο των 500 δισ. δολαρίων, με τις πωλήσεις και τα κέρδη από τα δημοφιλή iPad και iPhone να κινούνται με σπάνιους ανοδικούς ρυθμούς.

ΠΗΓΗ: Cretalive
Επιμέλεια: Μίλλη Σιδέρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης