Μουδιασμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης, μετά τον χαμό του 8χρονου αγοριού από τον Φουρνέ Χανίων το πρωί της Κυριακής, ενώ νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr για τον θάνατο του μικρού αγοριού: «Ύπήρξε νέκρωση του εγκεφάλου, μετά από πνιγμονή. Γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέκρωση των υπολοίπων ζωτικών οργάνων. Τα πρώτα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση κάνουν λόγο για ατύχημα, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 8χρονος, αλβανικής καταγωγής, ζούσε στον Φουρνέ Χανίων. Το απόγευμα του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, με ενδείξεις ανακοπής, όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου και δη στο ΠΑΓΝΗ.

Τελικά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί κατέληξε το πρωί της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Πηγή: neakriti.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης