Από το Δημόσιο στην Cosco

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013, 13:31
Από το Δημόσιο στην Cosco
Αναστάτωση επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο λιμάνι του Πειραιά από την ξαφνική απόφαση της υποδιευθύντριας του 5ου τελωνείου να δηλώσει παραίτηση, προκειμένου να ξεκινήσει να εργάζεται στη μεταφορική εταιρεία Cosco.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι η παραιτηθείσα υποδιευθύντρια ονόματι Α.Π. ήταν έμπιστη του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, ενώ διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις και με τον διευθυντή των τελωνείων κ. Κωνσταντίνο Νιχωρίτη.

Η παραίτησή της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα, θεωρούνταν «εξπέρ» στις υποθέσεις εκτελωνισμού.

Απ' την άλλη, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την άποψη ότι δεν είναι πρέπον να εκπαιδεύεται κάποιος δύο χρόνια από το Δημόσιο πάνω σε θέματα εκτελωνισμού και στη συνέχεια να αποχωρεί και να προσλαμβάνεται από μεγάλη μεταφορική εταιρεία, η οποία θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις που διαθέτει.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η κυρία Π. πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει από το υπηρεσιακό συμβούλιο να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους της Cosco, ωστόσο το αίτημά της απερρίφθη. Έπειτα από μερικές ημέρες παραιτήθηκε, προκειμένου να εργαστεί στην κινεζική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο λιμάνι. Είναι λογικό ότι οι γνώσεις της πάνω στα θέματα εκτελωνισμού είναι πολύτιμες».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013, 15:35