Η 41χρονη τροχονόμος η οποία έχασε τη ζωή της χθες το πρωί, εν ώρα υπηρεσίας, στη συμβολή της Αγίου Δημητρίου με τη Λεωφ. Κηφισίας στην Αθήνα, είχε καταγωγή από το Αίγιο.

Η άτυχη αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα, η οποία γεννήθηκε το 1972 στο Αίγιο και ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, μπήκε στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. το 1991 και αμέσως μετά την αποφοίτησή της έγινε τροχονόμος, όπως αναφέρει το thebest.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν δέκα λεπτά μετά τις 08.00 το πρωί της Τρίτης, όταν ένα μαύρο Smart έπεσε με ταχύτητα πάνω στην τροχονόμο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Η οδηγός, σε κατάσταση σοκ, βγήκε έξω, συνελήφθη και, αφού της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αφέθηκε ελεύθερη.

Πρώτος για τον τραγικό χαμό της ενημερώθηκε ο σύζυγός της, επίσης αστυνομικός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας.

Εκείνος ανέλαβε το θλιβερό καθήκον να ενημερώσει τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 9 και 16 ετών, αλλά και τους συγγενείς που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, στη Μεταμόρφωση Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ένα της παιδί βρισκόταν σε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο του και ο πατέρας χρειάστηκε να περιμένει να επιστρέψει για να του πει την τραγική είδηση.

Συγγενείς και φίλοι της 41χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένειά της, ενώ στη θλίψη έχουν βυθιστεί και οι συνάδελφοί της, οι οποίοι μιλούν για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο που ήξερε και έκανε καλά τη δουλειά του.

Διαβάστε επίσης: Ι.Χ. παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα τροχονόμο, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Απριλίου 2013, 09:48

Πηγή φωτό: ΕΘΝΟΣ
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης