Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους δράστες, που λήστεψαν την Τράπεζα Κύπρου στη Θεσσαλονίκη στις 26 Μαΐου με λεία 16.000 ευρώ.

Ο 34χρονος συνελήφθη τυχαία το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι μοτοσικλέτες που οδηγούσαν ο ίδιος και ο δίδυμος αδελφός του δεν σταμάτησαν σε μπλόκο της αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε καταδίωξη, με τους οδηγούς των δύο μηχανών να αναπτύσσουν ταχύτητα και να παραβιάζουν stop και ερυθρούς σηματοδότες.

Ο ένας από αυτούς συνελήφθη στις 23:00 το βράδυ, στην περιοχή του Ευόσμου. Ο δεύτερος συνελήφθη μετά από νέα καταδίωξη, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Κατά τη σύλληψη τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Όπως προέκυψε, ο ένας αδελφός ήταν κρατούμενος για ληστείες στις φυλακές της Λάρισας και είχε παραβιάσει την 7ήμερη άδεια που είχε λάβει. Ενώ καταζητείτο, διέπραξε τη ληστεία στην Τράπεζα Κύπρου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα δίκυκλο και τα ρούχα που χρησιμοποίησε ο δράστης στη ληστεία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης