Με την υπ’ αρ. 49/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας δικαιώθηκε πολιτευτής του κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ-Ταυτότητα Κεντρώων» και διεγράφησαν χρέη ύψους 172.275 ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση:

Ο πολιτευτής του κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ-Ταυτότητα Κεντρώων» είναι οδηγός σε μεταφορική εταιρία με μηνιαίο μισθό 1032 ΕΥΡΩ, η σύζυγός του είναι άνεργη με επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ 626 ΕΥΡΩ το δίμηνο και έχουν ένα τέκνο που πάσχει από μέτρια νοητική στέρηση με ποσοστό αναπηρίας 88 %. Το σύνολό των οφειλών του προς μία πιστώτρια τράπεζα ανέρχεται σε 184.275 ΕΥΡΩ και διαθέτει δύο περιουσιακά στοιχεία πλήρη κυριότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

α. του 50 % εξ αδιαιρέτου επί ενός αγροτεμαχίου εμβαδού 302,24 τμ στη Λάρισα και
β. μίας εξοχικής κατοικίας εμβαδού 50 τμ. μετά του οικόπεδου εκτάσεως 1458 τμ που βρίσκεται σε χωριό της Λάρισας

Το δικαστήριο του με την ιστορική απόφαση του δέχτηκε την αίτηση του πολιτευτή και που επέβαλε στην καταβολή μηνιαίως του ποσού των 200 ΕΥΡΩ επί μία πενταετία, ήτοι στην καταβολή 12.000 ΕΥΡΩ συνολικώς, διαγράφοντας τα υπόλοιπα της οφειλής 172.275 ΕΥΡΩ.

Επίσης αποφάσισε να μην εκποιήσει τα ανωτέρω περιουσιακά στοιχεία του διότι δεν κρίνονται πρόσφορα προς εκποίηση λόγω της μικρής εμπορικής αξίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» Γιώργος Μπαρτζώκης ευχαριστεί τους Λαρισαίους Ειρηνοδίκες, για την ακόμα μία φορά ιστορική απόφασή τους που δίνει το δικαίωμα σε έναν πολίτη Δανειολήπτη να κρατήσει το εξοχικό του διαγράφοντας ταυτόχρονα οφειλές του ύψους 172.275 ΕΥΡΩ και δίνοντας του την δύναμη να συνεχίσει τον καθημερινό κοινωνικό του αγώνα εναντίον των αδηφάγων τραπεζών που τον εκβίαζαν συνεχώς μέσω των εισπρακτικών εταιριών τους.

Η απόφαση αποτελεί τη θεμέλιο λίθο στην αύξηση της αναγνωσιμότητας του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ που έχει ειδικό σκοπό του την οριζόντια ΔΙΑΓΡΑΦΗ των χρεών των δανειοληπτών ψηφοφόρων μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης