Κρίσιμη και η σημερινή ημέρα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, καθώς οι παραγωγοί σε Νίκαια και Προμαχώνα αναμένεται να αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν στα μπλόκα, μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν χθες με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ή θα αποχωρήσουν.

Αργά το βράδυ, οι αγρότες από τα μπλόκα του Τυρνάβου, του Πλατύκαμπου, των Μικροθηβών και από εννέα ακόμη σημεία αποφάσισαν να αποχωρήσουν στις 12 το μεσημέρι από τα μπλόκα. Σε ανακοίνωσή τους, κάνουν λόγο για έναν μεγαλειώδη αγώνα που έδωσαν επί 20 ημέρες. Τονίζουν ότι αυτή τους η απόφαση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως νίκη της κυβέρνησης και σημειώνουν ότι θα επιστρέψουν στους δρόμους, δίνοντας ραντεβού στο Κιλελέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία «κάστρα»

Κλειστός παρέμεινε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα. Οι αγρότες εμποδίζουν την κυκλοφορία των φορτηγών, ωστόσο λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα περνούν κανονικά.

Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν συγκεντρωμένα στην Τρίγλια, στις Καλύβες, στην Ορμύλια, αλλά και στη Γαλάτιστα στον Νομό της Χαλκιδικής, χωρίς όμως να εμποδίζουν την κίνηση των οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγρότες έχουν συγκεντρώσει τρακτέρ στο 23ο χιλιόμετρο του δρόμου Κοζάνης-Λάρισας, αλλά και στο 40ο χιλιόμετρο του δρόμου Φλώρινας-Κοζάνης.

Τρακτέρ παραμένουν συγκεντρωμένα και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα αποφασίζουν για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων
, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010, 00:26.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης