Δύο ημέρες μετά το θάνατο ενός εκ των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο των μαϊμού επιδομάτων από το ΙΚΑ Καλλιθέας, αποφυλακίζονται έξι κατηγορούμενοι στην υπόθεση λόγω λήξης του 18μηνου προσωρινής κράτησής τους.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμα που εξέδωσε πριν από λίγο έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Περικλή Δράκου και αντικατέστησε την προσωρινή τους κράτηση με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, διαρκούσης της δίκης τους αναμένεται να περάσουν την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού ελεύθεροι οι υπάλληλοι του ΙΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου οι Ελένη Μπουραζάνη, Χριστίνα Πατεράκη, Χρυσούλα Βέρα, Χριστίνα Σουρίδη αλλά και ο Κωνσταντίνος Καραΐσκος (σύζυγος της Μπουραζάνη) και στις 10 Σεπτεμβρίου η Μυρσίνη Θωμάκου.

Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου και στους έξι κατηγορουμένους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, αλλά και από τον νομό Αττικής, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η συνεχής διαμονή τους στη διεύθυνση που θα δηλώσουν και η υποχρεωτική τους εμφάνιση έξι φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις προχθές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπέστη εγκεφαλικό και πέθανε ο επίσης προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση σύζυγός της Χρυσούλας Βέρα, Παναγιώτης-Αλέξανδρος Αιματίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: ΙΚΑ: Απεβίωσε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για την απάτη-μαμούθ, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013, 15:45

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης