Για σχεδόν μια ώρα παρέμεινε κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος των Αγ. Θεοδώρων, από την σφοδρή χιονόπτωση. Πριν από λίγα λεπτά δόθηκε στη κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ σε λίγο θα δοθεί και το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη αφού καθαριστεί το οδόστρωμα.

Οι αρχές είναι σε κόκκινο συναγερμό σε όλο το οδικό δίκτυο και κυρίως στην εθνική για να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός. Οι συνθήκες είναι και απόψε είναι το ίδιο δύσκολες με τη χθεσινή νύχτα, αφού κατά διαστήματα η χιονόπτωση είναι σφοδρή σε διάφορες περιοχές. Το περισσότερο χιόνι έπεσε από τα Καμένα μέχρι την Αρκίτσα και το Μαρτίνο, ενώ και στην Ανατολική Φθιώτιδα από το 230χλμ-240χλμ το χιόνι μέσα σε μισή ώρα κάλυψε τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, αυτή την ώρα δίνεται σκληρή μάχη με το χιονιά, σε όλο το πέταλο του Μαλιακού στην εθνική οδό.

Χιονίζει επίσης ελαφρά προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι. Αλυσίδες λόγω παγετού είναι απαραίτητες μόνο στη Ράχη Τυμφρηστού.

Ακόμη πιο δύσκολα όμως θα είναι τα πράγματα αύριο βράδυ, αφού οι χιονοπτώσεις θα είναι μεγαλύτερης έντασης και διάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης