Μια περιπετειώδης καταδίωξη στις γειτονιές του Πειραιά εξελίχθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις πέντε το πρωί όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε ένα τηλεφώνημα για «ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην οδό Θηβών, στο ύψος του Jumbo» για το οποίο είχε καλέσει κάτοικος της περιοχής. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή λίγο αργότερα το εντόπισαν και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Όμως ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα. Αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δρασης και στην περιοχή έσπευσαν και περιπολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός του μαύρου Hyundai περνούσε τα φανάρια στην οδό Θηβών το ένα μετά το άλλο αδιαφορώντας για την ζωή του ή για κάποιο άλλο διερχόμενο όχημα.

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης έδινε εντολές να ακολουθούν οι μοτοσικλέτες «σε απόσταση ασφαλείας» καθώς κανείς δεν ήθελε να συμβεί κάποιο ατύχημα. Το μαύρο αυτοκίνητο έφτασε μέχρι τα στενά του Κερατσινίου και τελικά στη συμβολή των οδών Πάτμου και Ελευθερίου Βενιζέλου τα δυο άτομα που επέβαιναν το εγκατέλειψαν αφού πρώτα έπεσαν πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της διαδρομής, και ειδικά μέσα στα στενά, ο οδηγός του αυτοκινήτου προξένησε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ δεν αποκλείεται να έχει χτυπήσει, όπως και ο συνοδηγός του, καθώς το παρ μπριζ του οχήματος βρέθηκε σπασμένο. Μοτοσικλέτες της ΔΙ.ΑΣ αλλά και περιπολικά της Άμεσης Δράσης έκαναν αναζητήσεις στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κάποια κλοπιμαία. Στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων ερεύνησαν το όχημα για τυχόν εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης