Το Σάββατο στις 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ελλήνων Ευρεσιτεχνών (Ε.Ε.Ε.) στο Αμφιθέατρο του Σχολικού Συγκροτήματος Δάφνης, στην Αθήνα.

Εκεί παρευρέθηκαν φίλοι και μέλη της νεοσύστατης Ε.Ε.Ε. παλιοί και νέοι Έλληνες ευρεσιτέχνες από τον χώρο της βιομηχανίας, της ναυτιλίας, των κατασκευών, της υψηλής τεχνολογίας, της ενέργειας, της υγείας, των τροφίμων και της ένδυσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και απεύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Δημιουργία Ξανά κ. Θάνος Τζήμερος, ο διευθυντής του πολιτικού κόμματος «Ελληνική Λύση» κ. Φαννίδης Ευάγγελος και ο εκπρόσωπος του πολιτικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ κ. Χριστοφορίδης Δημήτριος.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγo ο πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. κ. Βασίλειος Γεωργακόπουλος, που έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δοικ. Συμβουλίου, ενώ έθεσε τους στόχους και τις προτεραιότητες για τη θητεία του επόμενου Δ.Σ. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις μελών για θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις δράσεις της Ε.Ε.Ε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενεργειών για τη γνωστοποίηση των δράσεων της Ε.Ε.Ε., την προσέλκυση νέων μελών, της ανάληψης πρωτοβουλιών ενημέρωσης του κοινού για τη διάδοση της κουλτούρας της εφευρετικότητας στην Ελλάδα, της στήριξης των Ελλήνων Ευρεσιτεχνών έτσι ώστε να αξιοποιήσουν την ευρεσιτεχνία τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης