Απολογείται ο 31χρονος για τις τρεις ένοπλες ληστείες στο Ηράκλειο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, 09:22
Απολογείται ο 31χρονος για τις τρεις ένοπλες ληστείες στο Ηράκλειο

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου αναμένεται να περάσει ο 31χρονος άνδρας που πραγματοποίησε τρεις ένοπλες ληστείες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός άνδρας μετά τις διώξεις που του άσκησε ο εισαγγελέας το πρωί της Δευτέρας ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή με αποτέλεσμα σήμερα να προχωρήσει στην απολογία του.

Τρεις ένοπλες ληστείες μέσα σε λίγη ώρα

Ο 31χρονος μέσα σε λίγη ώρα προχώρησε σε τρεις ένοπλες ληστείες στο Ηράκλειο. Στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής ο δράστης εισέβαλε σ’ ένα κατάστημα μίνι μάρκετ στη Λ.Ικάρου όπου με την απειλή όπλου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη τα χρήματα που είχε στο ταμείο όμως έφυγε χωρίς ευρώ. Στις 15:25 εισέβαλε σε μανάβικο στη Λ.Κνωσού όπου κατάφερε να πάρει από την ταμία το ποσό των 65 ευρώ. Λίγα λεπτά αργότερα μπήκε πάλι σε μίνι μάρκετ στην Λ.Κνωσού όπου και εκεί δεν κατάφερε να πάρει χρήματα και το έβαλε στα πόδια.

Τα θύματα ενημέρωσαν αμέσως το κέντρο άμεσης δράσης Ηρακλείου και η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν μεγάλη. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και του είχαν περάσει χειροπέδες.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, 09:22