Απολογείται ο ναυαγοσώστης που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 10:00
Απολογείται ο ναυαγοσώστης που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία
Απολογείται σήμερα στον 22ο τακτικό ανακριτή ο 49χρονος Ιωάννης Δούρος ο ο οποίος οποίος εργαζόταν για δέκα χρόνια ως ναυαγοσώστης στην πλαζ της Βουλιαγμένης και κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο 49χρονος συνελήφθη όταν σε σακίδιο του εντοπίστηκε ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής και μια κάμερα χειρός στην οποία όπως διαπιστώθηκε από πρόχειρο έλεγχο είχε αποθηκευμένο υλικό με ανήλικα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τον έλεγχο στο αρχειακό υλικό της βιντεοκάμερας διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία. Επιπλέον, στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και 165 ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Ο 49χρονος, πάντως, φέρεται να ισχυρίζεται πως το υλικό που κατείχε ήταν για δική του χρήση και δεν είχε ποτέ παρενοχλήσει ποτέ κάποιον ανήλικο.

Ο Ιωάννης Δούρος ή αλλιώς «Junior» ήταν γνωστή φυσιογνωμία στην περιοχή της Βουλιαγμένης και όπως λένε γνωστοί και φίλοι του, του άρεσε να ασχολείται με την γυμναστική και τα ζώα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 11:12