Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων για συμμετοχή στο πολυμελές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στους εννέα συλληφθέντες που θα λογοδοτήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώπιον της Δ’ ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης είναι οι δύο Αλβανοί, οι οποίοι φέρονται ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος, καθώς και δύο αστυνομικοί, ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και ο αρχιφύλακας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη μεταγωγή τους στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, νωρίτερα το πρωί, συγκεντρώθηκαν συνάδελφοι των δύο συλληφθέντων αστυνομικών έξω από το δικαστικό μέγαρο, προκειμένου να τους εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Μάλιστα, αποδοκίμασαν τους αστυνομικούς του Μεταγωγών που συνόδευαν τους συλληφθέντες στο γραφείο της ανακρίτριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι πέρασαν το κατώφλι του γραφείου της Δ΄ ειδικής ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθούν στις 10.50. Οι απολογίες τους αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το βράδυ, οπότε η ανακρίτρια και η εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή τους ή όχι.

Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 14 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων είναι ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ άλλοι 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Κατά τη γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο συνολικά 35 άτομα.

Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr

Διαβάστε επίσης: Προφυλακίστηκε ο αρχιφύλακας της Ασφ. Αγρινίου και άλλοι πέντε για την υπόθεση ναρκωτικών, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013, 23:18

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης