Με βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση της Folli – Follie θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη η οικογένεια Κουτσολιούτσου στην 35η ανακρίτρια.

Το πρωί, ο ιδρυτής της Folli–Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη και ο γιος τους, Τζώρτζης ζήτησαν και πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια για την ερχόμενη Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για  απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος. Η Καίτη Κουτσολιούτσου απολογείται για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Οι κατηγορίες σε βάρος τους, συνδέονται με  πλασματικούς οικονομικούς ισολογισμούς της Folli-Follie , εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού και πλαστογραφίες τραπεζικών εγγράφων που οδήγησαν την εταιρεία και τους επενδυτές της σε οικονομική καταστροφή.

Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι ακόμη 27 κατηγορούμενοι, στελέχη της εταιρείας το επίδικο διάστημα, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν απολογηθεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Zougla newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης