Απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην αστυνομικού φρουρού του Π. Ψωμιάδη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 14:39
Απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην αστυνομικού φρουρού του Π. Ψωμιάδη
Με διαμπερές τραύμα στο μάγουλο από πυροβολισμό, μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πρώην αστυνομικός φρουρός του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον αστυνομικό φρουρό βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος χθες ο πρώην περιφερειάρχης. «Είχαμε ραντεβού στις 9 το πρωί, όπως κάθε μέρα. Χθες άργησε και δεν απαντούσε στα επίμονα τηλέφωνά μου. Τότε πήγα στο σπίτι της γιαγιάς του όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό και ζήτησα να μου δώσει το κλειδί από τον όροφο όπου έμενε. Μπήκα μέσα και έμεινα άναυδός. Το πρόσωπο του Γιάννη δεν διακρινόταν από τα τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα. Το όπλο ήταν στα χέρια του», τόνισε στο ο κ. Ψωμιάδης.

Στο σπίτι του αστυνομικού φρουρού έφτασαν τέσσερα ασθενοφόρα και τον μετέφεραν αρχικά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο 424 ΓΣΝ.

«Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, από τη μία για την οικογενειακή του κατάσταση η οποία όδευε προς τη λύση του γάμου του και από την άλλη οικονομικά ζητήματα που τον βασάνιζαν. Σίγουρα δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να κάνει αυτό το απονενοημένο διάβημα» ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης.

Πηγή: parousiazw.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 14:46