Τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν σε κατάστημα της Λαμίας και με την απειλή όπλου αποπειράθηκαν να το ληστέψουν.

Πιο συγκεκριμένα η απόπειρα ληστείας έγινε λίγο μετά τις 5:00′  το απόγευμα της Τετάρτης (10/8) σε κατάστημα στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, τρεις ένοπλοι που φορούσαν καπέλο, γυαλιά και μάσκα covid, εισέβαλαν στο κατάστημα και απείλησαν όσους ήταν εκείνη την ώρα μέσα, ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν τους δώσουν τα χρήματα του ταμείου!

Ακολούθησε πανικός με τους τρεις δράστες να ζητούν επίμονα να μάθουν που είναι το χρηματοκιβώτιο. Όταν το προσωπικό τους είπε ότι δεν υπάρχει χρηματοκιβώτιο τότε οι ληστές μπήκαν στο χώρο του ταμείου και προσπάθησαν να ανοίξουν τα συρτάρια για να πάρουν χρήματα.

Εκείνη την ώρα ο τέταρτος συνεργός, που σύμφωνα με μαρτυρίες μιλούσε καλά ελληνικά και περίμενε στο αυτοκίνητο, πάτησε επίμονα την κόρνα και οι τρεις επίδοξοι ληστές έτρεξαν γρήγορα στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες μπήκαν σε ένα λευκό opel corsa και έφυγαν με ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.

Αυτό είναι το αυτοκίνητο των ληστών – Που το εγκατέλειψαν

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το εντόπισαν μέσα στη Λαμία, λίγα λεπτά μετά την απόπειρα ληστείας στην οδό Παπαποστόλου.

Η αστυνομία αμέσως μετά την απόπειρα ληστείας σε κατάστημα της πόλης εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών.

Αρχικά στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία στις εξόδους της Λαμίας, ενώ γνωρίζοντας ότι οι ληστές διέφυγαν με ένα λευκό opel corsa οι αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν και διάφορα απόμερα σημεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως “καβάντζα” οι δράστες.

Έτσι λοιπόν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που χτένιζαν την περιοχή του Αγίου Λουκά εντόπισαν το όχημα των ληστών εγκαταλειμμένο σε ένα αδιέξοδο δρομάκι κάτω από το παλιό εκκλησάκι του Αγίου Λουκά.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο και φέρεται ότι ανήκει σε άτομο που διαμένει στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έχουν περιγραφές και βίντεο με τα χαρακτηριστικά των δραστών και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης